Va prezentam o noua reteta delicioasa din cadrul emisiunii „Mama mea gateste mai bine” – Pulpa de porc in sos de vin si gramajoare de cartofi.
Timp de preparare: 45 minute
Ingrediente (pentru 4 portii):
- Pulpa de porc
- Unt
- Vin alb sec
- Smantana
- Sare
- Piper
- Mustar
- Cimbru proaspat
- Cartofi
- Faina
- Ulei
Mod de preparare:
PULPA DE PORC IN SOS DE VIN ALB
- · Carnea de porc se taie cubulete, se pune la prajit in unt, dupa care se stinge cu vin si se lasa la fiert pentru cateva clocote.
- · Se completeaza cu smantana si mustar, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru proaspat si se lasa la foc mic, pana cand carnea se patrunde.
GRAMAJOARA DE CARTOFI
- · Cartofii se taie felii subtiri si apoi se dau prin faina.
- · Se prajesc bine in baie de ulei si apoi se aseaza in forma de gramajoara pe farfurie si langa se pune carnea cu sosul.