29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERProgramări la epilare definitivă pentru femei în Zalău sau la alte servicii,...

Programări la epilare definitivă pentru femei în Zalău sau la alte servicii, doar cu Stailer

Cu toate că sezonul cald a trecut și pielea ta s-a lăsat răsfățată de razele solare cât a fost ziua de lungă, venirea anotimpului rece nu înseamnă renunțarea la tratamente sau la micile artificii cosmetice ce ne înfrumusețează ziua. Dimpotrivă, în sezonul rece trebuie să avem o îngrijire mai specială, datorită temperaturilor scăzute ce ne pot afecta pielea. 

Atat doamnele, cât și domnii trebuie să beneficieze de răsfăț din când în când. De aceea oferta saloanelor de beauty s-a îmbogățit considerabil în ultimii ani. Prejudecățile au dispărut și au apărut multe oferte de servicii ce îi vizează pe domni. Stailer este platforma unde femeile și bărbații își pot găsi salonul potrivit, indiferent de serviciul dorit.

O vizită la un masaj cu uleiuri esențiale sau o epilare definitiva pentru femei în Zalau sau oricare alt oraș este posibilă mai ușor acum, având la dispoziție platforma de programări Stailer. Prin intermediul acesteia îți poți găsi salonul preferat și poți efectua o programare în cel mai scurt timp posibil.

Programează-te la o sesiune de răsfăț direct de pe canapea

Având la îndemână platforma Stailer poți să uiți de colindatul orașului în căutarea unor saloane cu un review bun. Doar din câteva click-uri îți poți selecta salonul, serviciul și ora dorită și astfel obții o programare sigură. În cazul în care nu mai poți ajunge la aceasta, o poți anula tot din aplicație sau platformă. Cu Stailer ai parte de un proces ușor și sigur.

Citeste si:  Remediul natural care te scapa de firele crescute sub piele

Aplicația Stailer este gratuită, prețul pe care îl plătești este cel pentru serviciile propriu-zise. Aceasta ți-a pregătit o selecție de saloane de top, care oferă servicii complete în tot ceea ce ține de domeniul beauty.

Servicii complete pentru bărbați și femei

Atât femeile, cât și bărbații au nevoie de serviciile unui salon de beauty de care să fie mulțumiți. Nu de multe ori aceștia au fost oarecum dezamăgiți de stilistul ales, pentru că nu aveau toate informațiile necesare la îndemână când au decis unde să meargă pentru un tuns spre exemplu. Cu Stailer nu-ți faci griji în privința serviciilor prestate. Ai parte de review-uri și de unii dintre cei mai buni hairstylisti care se pot ocupa de părul tău.

Dacă spre exemplu, ești în căutarea unui salon cosmetica & make up Zalau, descarci ușor aplicația din App Store sau Google Play. Astfel te poți bucura de o experiență plăcută și facilă în procesul de căutare a stilistului potrivit.

Poți vedea programul stilistului în mod real atunci când dai scroll pe aplicația Stailer. În acest fel îți poți programa vizita la salon în intervalele orare disponibile. Nu trebuie să-ți mai modifici programul după acesta.

În zilele moderne, tehnologia a favorizat multe procese, de ce industria de beauty nu ar fi unul din acestea? Dacă încă nu ai auzit de platforma Stailer poate ar trebui să-i dai un search pe Google și să vezi de ce este preferată de atâția oameni.

Citeste si:  Cele mai bune 10 orase pentru a merge cu bicicleta

Acest concept ușurează atât situația oamenilor aflați în impas vizavi de alegerea unui salon profesional, dar și stiliștii care se bucură de promovare și de recenzii oferite de către aceștia. Să nu uiți de un review după ce treci pragul unui salon disponibil pe Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: