23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIPrimele simptome ale sarcinii

Primele simptome ale sarcinii

Inrolare trafic.ro

Fiecare femeie insarcinata experimenteaza, la inceputul perioadei de sarcina, cateva simptome destul de comune.
Greturile si varsaturile fac parte, cu siguranta, din simptomatologia perioadei de sarcina. In primul trimestru de sarcina, mai exact atunci cand menstruatia lunara nu isi mai face aparitia, organismul femeii incepe sa creeze un mediu propice pentru noua viata, faptura ce creste in pantecul mamei vreme de noua luni. Tocmai de aceea, in functie de fiecare caz in parte, o femeie aflata in primul trimestru de sarcina poate simti mai intens sau mai putin intens primele simptome ale sarcinii.

Intarzierea menstruatiei
Intarzierea menstruatiei lunare este, poate, cel mai asteptat moment de catre orice femeie care aspira la titlul de mamica. Ei bine, vestea unei sarcini este data in primul rand de acest lucru. Cu alte cuvinte, odata fecundat ovulul de catre spermatozoid, sangerarea lunara nu se va mai produce.

Greata si varsaturile
Modificarile hormonale aduse de instalarea embrionului in cavitatea uterina a femeii la astfel de stari. De cele mai multe ori, greata si varsaturile afecteaza circa 50-60% dintre gravide, acestea simtindu-le ca pe un adevarat disconfort. Cu toate acestea, remediile naturiste, dar si o medicatie corespunzatoare administrata doar cu recomandarea medicului specialist reusesc sa amelioreze starea gravidei.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: