21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIEla Craciun, cuprinsa de temeri inainte de a naste: ”Am rezerve!”

Ela Craciun, cuprinsa de temeri inainte de a naste: ”Am rezerve!”

N-a mai ramas mult pana cand va deveni mama pentru a treia oara, insa Ela Craciun a marturisit ca se teme ca fiica ei, de sase ani, sa nu fie geloasa pe micutul ei fratior.

A pregatit toul in detaliu si va reveni la munca la cateva saptamani dupa nastere, insa acum, cu cateva zile inainte de a deveni mama din nou, Ela Craciun a dezvaluit ca se teme ca fiica ei de sase ani va fi geloasa.

Citeste si: Laura Cosoi, despre cea mai traumatizanta experienta din viata ei: ”Am facut foarte urat!”

”Abia-l asteapta amandoi, dar asta la nivel declarativ. Tind sa cred ca Alex, trecand deja prin lucrul asta, este fericit . La fel e si Alessia, dar am o mica teama. Ea nu stie ce o asteapta. Ei ii place sa acapareze, iar atunci cand va avea fratiorul am ceva rezerve. I-am spus mereu ca va fi ajutorul meu de baza, ca o sa facem totul impreuna. Ea spune ca da, i-a dat deja camera ei de joaca. Si asta e un pas mare, dar tot am rezerve”, a declarat vedeta tv pentru Libertatea.

Ela Craciun va naste in curand, iar cei trei copii ai ei vor ramane pe mainile mamei ei: „Mama e langa mine, a fost mereu, de 12 ani si jumatate, si va fi si acum”, a adaugat ea. A mai punctat ca a avut o sarcina normala, fara probleme, iar asta i-a permis sa munceasca fara oprire.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: