13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIPrimele semne de sarcina

Primele semne de sarcina

Inrolare trafic.ro

Ai intrerupt orice metoda contraceptiva, iar acum astepti. Pot trece si cateva luni pana vei ramane insarcinata si e normal sa se intample asa.

Nu o sa-ti faci acum teste de sarcina toata ziua, asa ca urmaresti cu mare atentie semnele magice, care te fac sa te gandesti ca, da, esti insarcinata!
Corpul fiecarei femei exprima in mod diferit aceasta noua stare. Vei avea anumite simptome, iar altele iti vor ramane necunoscute. Unele femei nu resimt niciun simptom, in timp ce altele au simptome care le apartin doar lor.Trebuie sa-ti asculti corpul si sa observi orice schimbare
Inmultirea acestor semne te va indemna sa-ti faci un test de sarcina, apoi o analiza a sangelui.
Iata mai jos cateva semne de sarcina des intalnite. Totusi trebuie sa stii ca doar prezenta in sange si in urina a hormonului gonadotropina (hCG) este un indiciu 100% sigur ca esti insarcinata.
– Intarzierea ciclului este primul semn obiectiv al sarcinii. Cu toate acestea, multe femei care au menstruatii neregulate sau perioade de amenoree (incetarea spontana a menstruatiei), determina ca acest prim semn sa nu fie de incredere, cel putin la inceputul sarcinii.
– Unele femei au pur si simplu intuitia sau certitudinea ca sunt gravide.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: