27 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMONDENPrimele imagini cu Smiley și Gina Pistol de la nuntă.

Primele imagini cu Smiley și Gina Pistol de la nuntă.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley și Gina Pistol, au împărtășit bucuria căsătoriei cu lumea, dezvăluind primele imagini cu ei ca mire și mireasă după ceremonia oficială.

Nunta lor reprezintă fără îndoială unul dintre cele mai remarcabile evenimente mondene ale anului. Sărbătoarea, care a avut loc sâmbătă, 27 mai, a fost meticulos planificată și înconjurată de un aura de mister pentru a garanta intimitatea cuplului și pentru a gestiona eficient divulgarea informațiilor.

Au dezvăluit primele fotografii în ținute de nuntă chiar ei, imediat după ceremonia civilă și cea religioasă. Smiley a fost primul care a încărcat pe rețelele sociale patru imagini, subliniind momentul cu simplul și semnificativul „DA”.

Gina Pistol a urmat câteva minute mai târziu, postând exact aceleași fotografii cu același mesaj. Cuplul a ales să nu împărtășească imagini cu fiica lor de doi ani, Josephine, deoarece intenționează să protejeze viața privată a micuței.

Mireasa a optat pentru două rochii diferite pentru evenimentul special. Gina a dezvăluit pe rețelele sociale că va purta una dintre rochii pentru ceremoniile oficiale și prima parte a petrecerii, urmând ca a doua să fie o ținută de petrecere, confortabilă și adecvată pentru dans. Prima rochie a fost aleasă cu mult timp înainte de propunerea oficială de căsătorie din partea lui Smiley.

Machiajul miresei a fost un subiect de discuție intensă, având în vedere cât de mediatizat a fost evenimentul. Fotografiile cu machiajul miresei au devenit virale pe internet și au primit numeroase aprecieri, prefigurând o posibilă tendință în viitoarele evenimente similare. Gina a ales un machiaj care să îi scoată în evidență ochii și a optat pentru o coafură lejeră.

Citeste si:  Cum arati mai tanara, cu ajutorul machiajului

Într-o mișcare neașteptată pentru România, cuplul a organizat o conferință de presă după ceremonie, recunoscând interesul publicului și al presei pentru evenimentul lor. Astfel de comunicări au devenit o caracteristică a relației lor, anunțându-și și relația printr-un videoclip similar.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din 2017, dar au făcut publică relația lor abia în 2019. În scurt timp după anunț, au dezvăluit că urmează să devină părinți. Fetița lor, Josephine, s-a născut în martie 2021.

Nunta lor, care a inclus aproape 300 de invitați, a fost o afacere extravagantă, având loc la Palatul Snagov, iar petrecerea a fost găzduită la Orangeria Iris, o seră situată la marginea Pădurii Snagov. Cu o zi înainte de eveniment, Gina a mărturisit pe rețelele sociale că emoțiile au fost atât de mari încât a dormit foarte puțin.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: