15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIPozitii sexuale in timpul sarcinii

Pozitii sexuale in timpul sarcinii

Inrolare trafic.ro

Ca o regula generala, pozitiile bune pentru sexul in timpul sarcinii sunt cele care indeplinesc urmatoarele conditii: ambii parteneri se simt confortabil, permite orice tip de sex, iar pozitia asigura contactul emotional pe care il doriti.

Totusi, partenerul trebuie sa aiba grija sa nu puna presiune asupra uterului, mai ales in lunile finale ale sarcinii. Gasirea celei mai bune pozitii necesita creativitate, putin simt al umorului si multe perne. De asemenea, este recomandat sa abandonati penetrarea daca sunt probleme.

Urmatoarele pozitii sunt considerate de cei mai multi experti in domeniu ca fiind cele mai recomandate pe perioada sarcinii:

1. Pozitia linguritei – este foarte comoda deoarece nu exista presiune asupra abdomenului si ai multa libertate de miscare. Partenerul se poate pozitiona in spatele tau si sa te penetreze sub unghiuri diferite. Totusi, femeilor insarcinate le este recomandat sa evite sa stea pe partea dreapta prea mult timp.

2. La marginea patului – aceasta pozitie ofera mult confort femeii insarcinate, care sta pe spate(sau pe o parte) la marginea patului, iar partenerul este in fata patului, in genunchi sau in picioare. Aceasta pozitie poate fi folosita si pentru penetrare pe la spate, femeia stand in genuncgi in fata patului, sprijinindu-si toracele de pat.

3. Pe la spate – se spune ca este cea mai buna pozitie pentru stimularea punctului G si care iti ofera confortul de care ai nevoie. Aceasta pozitie poate fi practicata atat in pat, cat si pe scaun sau in alte locuri.

Citeste si:  Pericolul consumului de bauturi acidulate in timpul sarcinii! Ce se intampla daca bei doua sucuri pe zi

4. Femeia deasupra – ofera ca avantaj faptul ca tu controlezi unghiul si adancimea penetrarii. Pe parcurs ce sarcina evolueaza, vei observa ca aceasta pozitie va deveni mai obositoare pentru tine, dar majoritatea femeilor considera ca este pozitia ideala pentru sexul in timpul sarcinii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: