16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEPonturi pentru a atenua durerea in timpul epilatului inghinal

Ponturi pentru a atenua durerea in timpul epilatului inghinal

Inrolare trafic.ro

Chiar si dupa ani de zile de epilat doar cu ceara in zona inghinala, tot ne trec toate transpiratiile cand ne vedem iar intinse pe masa cosmeticienei.

Dar ne-am obisnuit cu sarcina acesta, pentru ca dincolo ca asa impun normele, dar ne simtim mereu mai bine in pielea noastra dupa epilatul inghinal.

Cu toate acestea, nu inseamna ca acesta trebuie sa fie vesnic dureros, explica specialistii revistei Cosmopolitan. Exista mici trucuri care ar putea sa-ti vine in ajutor pentru atenuarea durerii la epilat.

1. Inainte de a merge la salon, ia doua aspirine sau un ibuprofen. Ambele au efect antiinflamator, motiv pentru care vei suporta mai usor durerea.
2. Evita sa te epilezi imediat dupa menstruatie. Pielea este mult mai sensibila in perioada menstruatiei, dar si dupa. Lasa sa treaca macar doua zile pana sa te prezinti la salon.
3. Transpiratia survenita in urma efortului fizic irita puternic pielea. Din acest motiv, evita sa faci sport intens dupa epilat. Totodata, poarta pantaloni sau fuste mai comode, care sa nu suprasolicite zona si asa iritata.
4. Atentie in timp ce urinezi, pentru ca zona odata stropita este mai susceptibila la iritatii.
5. Cele mai recente studii arata ca in intervalul orar 15.00-17.00 femeile suporta cel mai bine durerea, comparativ de ora 9.00 sau 10.00 dimineata. Asadar, fa un experiment si incearca sa-ti faci programarea pentru epilat inghinal intre aceste ore.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: