28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIPe cine iubește WRS de la ”Te cunosc de undeva”? Cum arată...

Pe cine iubește WRS de la ”Te cunosc de undeva”? Cum arată iubitul lui?

Toată lumea îl știe pe WRS de la Eurovision sau de la ”Te cunosc de undeva„ însă puțini știu cu cine se iubește. Mai ales după ce Andrei Ursu, pe numele său adevărat, a acordat un interviu în străinătate în care povestea că se iubește cu un bărbat.
Fostul dansator și cântăreț în trupa Shot, fost concurent la ”Eurovision” și acum la ”Te cunosc de undeva”, unde pentru a doua oară face echipa cu Emilian, a anunțat recent într-un interviu de peste hotare că are o relație cu un alt bărbat. Relație serioasă de vreme ce de curând WRS a făcut publică și o imagine cu partenerul său, pe care îl cheamă Condurache Vlad.

wrs si iubitul lui condurache vlad
wrs si iubitul lui condurache vlad

Cu care este peste tot, făcând probabil parte din stafful interpretului. WRS a publicat de multe ori poze din vacanță cu el gol, făcând plajă nud și iată că acum a făcut-o din nou, însă de data aceasta a publicat și o imagine cu partenerul său. Semn că nu are nicio treabă, nu-i este rușine și nici nu are alte frici. Important este că lui îi place să cânte, să facă show și să împartă cu fanii muzica lui. Mai ales că în acest weekend îl vom vedea și la ”Te cunosc de undeva” în ultimul episod al emisiunilor transformărilor, despre care se aude că le-au câștigat tot el cu Emilian. De dată această au avut parte de o mare transformare în Michael Jackson și probabil că au fost cei mai buni.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: