28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEPatru lucruri pe care ginecologul NU are voie sa le faca in...

Patru lucruri pe care ginecologul NU are voie sa le faca in timpul examinarii

Sa mergi la ginecolog poate fi destul de neplacut, iar pentru a nu face acest moment si mai incomod trebuie sa stii ca ginecologul tau nu are voie sa faca chiar tot ce-i trece prin minte. Iata o serie de lucruri care sunt strict interzise.

1. Nu are voie sa te judece

In timpul unei consultatii de acest gen, trebuie sa fii sincera cu medicul pentru ca acesta sa poate stabili cu mai multa usurinta care este cauza problemei tale. Cu toate astea, el are datoria sa fie profesionist si sa nu te judece, indiferent de informatiile pe care i le furnizezi.

2. Nu trebuie sa-ti impuna anumite convingeri

Ginecologul se angajeaza sa-ti pastreze sanatatea, dar medicul nu trebuie sa-si dea cu parerea in legatura cu ce ar trebui sa faci sau nu. Sa-si impuna convingerile de orice fel.

3. Comentariile urate sunt aspru pedepsite

Ginecolog nu ar trebui să comenteze in legatura cu trupul tau, doar daca este în scopul examinării medicale. Orice discuție despre aspectul corpului, care nu este legată de sănătatea ta nu este permisă.

4. O examinare fara explicatii

Fiecare femeie merita sa cunoască starea sănătății ei. Asa ca, dupa fiecare consult, ginecologul trebuie sa-ti dea o explicație detaliată. Te va ajuta sa te relaxezi si examinarea va fi mai confortabila.

Citeste si:  Mituri despre declansarea travaliului

În cazul în care medicul ginecolog „uită” să-ți spun ce e în neregulă cu tine, nu ezita să-l întrebi orice in legatura cu examinarea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: