7 iunie , 2023
AcasăSANATATEObezitatea barbatului tanar determina infertilitate

Obezitatea barbatului tanar determina infertilitate

fashiondays.ro

In cazul in care iti doresti un copil trebuie sa fii atent la silueta. Cele mai recente studii in acest domeniu au aratat ca barbatii care sufera de obezitate risca sa aiba probleme de infertilitate.


Obezitatea reprezinta un factor esential pentru infertilitate. In cazul in care suferi de o astfel de afectiune medicii iti vor recomanda sa slabesti intrucat este destul de greu sa iti poti lasa partenera insarcinata. Cu toate acestea, obezitatea este asociata in majoritatea cazurilor cu varsta barbatului. De regula, spre maturitate barbatii au o tendinta de ingrasare. Lucrurile stau destul de rau in cazul in care obezitatea ii cuprinde ca sfera de varsta pe barbatii intre 20 si 30 de ani. In acest caz, riscul infertilitatii este mult mai mare.

Cu toate ca in ultima perioada cercetatorii au incercat sa gaseasca o legatura clara si exacta referitoare la infertilitate si obezitatea barbatului, inca nu s-a reusit un studiu atat de solid. Cu toate acestea, calitatea spermei si numarul spermatozoizilor vor avea de suferit in cazul in care barbatul este obez inca de la o varsta destul de tanara.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.