3 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERO saptamana altfel la gradinita Happy Planet Kids - FOTO

O saptamana altfel la gradinita Happy Planet Kids – FOTO

chilipirul-zilei.ro/

Incepand din acest an scolar invatamantul romanesc a initiat un nou proiect , saptamana Scoala Altfel .

De aceasta saptamana speciala s-au bucurat si copiii din invatamantul prescolar. Happy Planet Kids, o gradinita particulara situata in zona DrumulSarii din Bucuresti, sector 6, a decretat mobilizarea generala atat in randulcopiilor, cat si al parintilor.

Baietii mei au povestit cu atat entuziasm si emotie despre fiecare actiune la care au participat in timpul acestei saptamani incat ne-au determinat sa ne implicam si noi mai mult, precizeaza Mariana Arapalea,mamica de gemeni.

Prin activitatea Fii generos! – Sa invatam copiii sa daruiasca, sa-i facem sacreeze o lume mai buna! , prescolarii, alaturi de parintii lor, au selectat jucarii,carticele si hainute, uitate poate intr-un colt al camerei lor, pentru a le darui unor micuti mai putin norocosi din parohia Druganescu, Giurgiu.

Dintre activitatile inedite care, de asemenea, i-au cucerit pe cei mici, putem aminti Exploring with our senses and role plays- activitati in limba engleza, Fabricam hartie!- obtinere de foi din hartie reciclata, Si eu pot fi educator!- schimb de roluri, Gandesc, creez, editez! – realizarea in echipa a unei carti uriase , Muzeul Happy –expunere si prezentare de antichitatiaduse de copii sau Fabrica de jucarii din materiale reciclabile –expozitie cu vanzare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.