24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAO geanta de legenda: Faubourg de la Ermanno Scervino

O geanta de legenda: Faubourg de la Ermanno Scervino

Geanta Faubourg a fost produsă de Ermanno Scervino în ediţie limitată în 2011 pentru a marca deschiderea buticului din Rue du Faubourg Saint-Honoré din Paris.

Lucrată manual în atelierele florentine ale Casei, geanta vine în versiuni de piele sau țesătură, cu un interior croșetat în rafie sau fire nobile: din piele de calitate şi rafie sau lână amestecată şi denim în combinație cu macrame.

Disponibilă într-o varietate de culori și dimensiuni, geanta Faubourg a avut imediat un mare succes în rândul iubitorilor brandului şi al presei, devenind rapid o „IT-bag” autentică.

De-a lungul anilor, Ermanno Scervino a reinventat geanta în colecțiile sale, extinzând gama de culori și dimensiuni. În Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018 se găseşte modelul cu țesătură Prince of Wales şi detalii din piele.

Colecţiile Ermanno Scervino sunt disponibile în magazinul din incinta J.W. Marriott Hotel din București.

Istoria brandului Ermanno Scervino

 Brand-ul Ermanno Scervino a fost înființat în anul 2000, la Florența. Cu 50 buticuri în jurul lumii, 300 de angajați și aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piața mărcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combină măiestria articolelor de îmbrăcăminte realizate manual cu excelența stilului italian.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: