22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETENu ai chef de sport? Invata cum sa te motivezi

Nu ai chef de sport? Invata cum sa te motivezi

Ti se intampla de multe ori sa iti doresti sa faci sport, sa-ti faci abonament la sala, insa sa abandonezi dupa prima sedinta? Astazi iti vindem niste ponturi despre cum sa te motivezi sa mergi la sala de sport.

„De ce e bine sa faci sport”
Sa-ti amintesti in permanenta motivele pentru care este bine sa faci sport si asta te va motiva pe viitor. Activitatea fizica nu iti ofera doar un corp armonios si sanatos, ci si o minte sanatoasa.

Sportul te face sa privesti viata cu alti ochi si vei avea mai multa energie si chef de viata. Priveste sportul ca pe o relaxare si deconectare de la cotidian. Chiar daca la inceput este mai dificil, in timp va deveni cea mai placuta activitate.

Alege genul de miscare care sa te atraga
Va ceea ce iti place pentru a fi mai usor pentru tine. Fie ca este vorba de miscare in aer liber, plimbatul cu rolele, bicicleta, jogging, etc, fie ca vrei sa mergi la inot, important este sa fie o activitate care iti face placere.

Renunta la atitudinea pesimista
Nu privi sportul ca pe ceva negaiv, deoarece nu vei avea niciodata chef de el. Trebuie sa fii motivat pentru a reusi sa te implici in orice fel de activitate.

Citeste si:  Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere

Ai rabdare
Pentru ca rezultatele sa inceapa sa apara trebuie sa ai rabdare. Nu renunta imediat ce te-ai apucat, rezultatele sunt vizibile in timp.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: