3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERMonica Gabor, primele declaratii despre sarcina! A recunosc totul: ”Nu conteaza ce...

Monica Gabor, primele declaratii despre sarcina! A recunosc totul: ”Nu conteaza ce sex vor avea!”

A plecat de multi ani din Romania si traieste o frumoasa poveste de iubire cu celebrul Mr. Pink. Acum, insa, Monica Gabor a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei si, mai mult de atat, a recunoscut ca intentioneaza sa-si mareasca familia.

In ciuda faptului ca s-a scris de multe ori ca ar fi insarcinata, ea a marturisit ca nu s-a intamplat asta deocamdata, dar vrea sa-si mareasca familia.

„Cred ca va fi o surpriza pentru noi toti, nu stim acum cand se va intampla”, a spus Monica, intr-un interviu pentru perfecte.ro.

Mai mult, fosta doamna Columbeanu spune ca nici nu conteaza ce sex vor avea copiii, avand in vedere ca deja au un baietel si o fetita, pe Anthony si pe Irina, ci conteaza doar sa fie sanatosi.

„ Acum avem o fata si un baiat, pe Irina si Anthony. Daca vom avea alti copii chiar nu conteaza ce sex vor avea, important este sa fie sanatosi si sa aiba o relatie apropiata cu toti membrii familiei”, a spus Monica pentru perfecte.ro.

Monica Gabor a fost casatorita cu Irinel Columbeanu, alaturi de care are o fetita, Irina. La scurt timp dupa divort, ea a plecat in Statele Unite ale Americii, unde preda limba engleza intr-un liceu din Beverly Hills, ddupa ce timp de aproape cinci ani s-a pregatit intens pentru a stapani la perfectie aceasta limba.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: