19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEUnghiile negre pot fi si altfel! 8 modele inedite de manichiura

Unghiile negre pot fi si altfel! 8 modele inedite de manichiura

Putine sunt femeile care detesta cu adevarat manichiura cu unghii negre.

Fie ca ne vin bine, fie ca nu, unghiile negre au un farmec aparte si reusesc sa ne atraga privirile intr-un mod aproape pacatos. Insa manichiura black nu trebuie sa fie all black, iar dovada stau opt modele inedite de unghii negre.

Mai demult, pe piata din Romania gaseai greu oje de culoare neagra care sa fie calitativ bune si sa acopere cum trebuie unghia dupa doua aplicari. In prezent, insa, lucrurile s-au schimbat! Putem gasi si la preturi mai mult decat rezonabile oje negre care sa dureze.

Insa, pentru modelele de mai jos, trebuie sa cautam un pic mai mult, caci acestea sunt concepute atat cu oja clasica neagra, cat si cea mata. Oja mata, de orice culoare, de fapt, ofera o profunzime pe care cea lucioasa nu reuseste sa o atinga.

Totodata, daca dorim o manichiura black reusita, nu trebuie sa ne sfiim sa ne jucam cu texturile. Chiar daca nu gasim o oja cu sclipici negru, putem gasi sclipici separat, vandut in sticlute, pe care sa-l presaram peste oja neagra proaspat data pe unghii, astfel inca sa se lipeasca bine.

Ne putem juca si cu nuantele metalice de auriu si argintiu, fie pentru varful unghiei, fie pentru baza.

Lyla.ro va prezinta, asadar, opt modele de unghii negre din care sa va inspirati la urmatoarea manichiura:

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: