20 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAModele de paltoane pentru toate siluetele

Modele de paltoane pentru toate siluetele

In functie de numarul de kilograme si de constructia siluetei, putem purta unele paltoane si nu putem purta alte paltoane.

Putine sunt norocoase sa aiba si proportii perfecte si greutatea corporala ideala. In ajutorul celorlalte a venit industria modei care a croit modele pentru fiecare tip de silueta.

Pentru plinute

Daca ai cateva kilograme in plus, nu purta haine pentru sezonul racoros care sa fie prea scurte sau prea lungi. Daca sunt peste talie, iti vor evidentia posteriorul, iar daca sunt mai lungi de genunchi, vei arata pur si simplu ca o gogoasa. Paltonul ideal pentru plinute se termina chiar sub fund. Totodata, este obligatoriu ca haina sa fie cambrata.

Pentru pieptoase

Desi domnisoara din imaginea de mai jos nu pare sa aiba un bust voluminos, paltonul de pe ea, o variatie de balenciaga, este perfect pentru a reduce vizual pieptul prea mare.

Pentru umeri ingusti

Desi principalele nemultumiri ale femeilor tin de inaltimea prea mica sau prea mare, de picioarele prea groase sau prea strambe, de talia-butuc sau multe altele, exista si femei care sunt construite fizic sa aiba umerii ingusti. Acestea se chinuiesc adesea sa-si cumpere haine cu numere mai mici pentru a le veni la umeri, sau poarta mai multe randuri de pulovere si bluze pe sub ca sa umple spatiu gol. Daca va regasiti, incercati sa nu cumparati paltoane prea bine definite la umeri. Totodata, aveti grija ca lungimea sa fie pana sub fund, nu mai lung, nu mai scurt, pentru a proportiona corect trupul.

Pentru slabe

Pentru femeile care ar da orice ca sa mai puna cateva kilograme pe ele, paltoanele structurate sunt ideale. Cautati haine care sa aiba buzunare, gulere sau chiar volane. Puteti opta chiar si pentru paltoane cu imprimeuri viu colorate

Jachete si umbrele chic pentru zile ploioase

Modele trencuri toamna-iarna 2012-2013

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: