Search for content, post, videos

Rochii de matase

Rochiile de matase sunt cel mai bine venite atunci cand mergem la orice eveniment care cere o tinuta eleganta. 

Motivul este simplu: matasea a fost si va fi considerata mereu unul dintre cele mai fine si senzuale materiale existente pana in ziua de azi. 

Pe langa acest lucru, materialul in sine atrage atentia tuturor celor care te privesc, fiind de o fragilitate aparenta rar intalnita. 

Asadar, fie ca este vorba de o nunta, un eveniment in famnilie sau un bal organizat in cercurile superioare ale societatii, o tinuta care sa aiba in centru o rochie de matase va fi mereu apreciata. 

Desi rochiile de matase lungi sunt cele care atrag atentia cel mai des, atat rochiile de matase scurte sau pana la genunchi au devenit din ce in ce mai la moda. Si ca dovada a acestui lucru stau creatiile marilor case de moda care se bazeaza de ceva ani incoace tocmai pe acest material. 

Insa, frumusetea rochiilor de matase mai consta intr-un lucru. Ele pot fi purtate cu aproape orice tip de incaltaminte, fie ca e vorba de sandale decupate, sandale cu platforma, pantofi cu toc sau cizme. 

In cele ce urmeaza, asadar, va prezentam o galerie fotografica cu unele dintre cele mai frumoase modele de rochii de matase de pe piata. 

VEZI SI 

Rochii de vara anticanicula

Fuste reprezentative pentru vara lui 2012

FOTOGALERIE:

[nggallery id=33]

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *