Search for content, post, videos

Reguli pentru o tinuta all black

Negrul avantajeaza pe oricine si nu se demodeaza niciodata. Iata de ce e o alegere foarte buna pe timp de criza financiara.

Coco Chanel a transformat negrul dintr-o marca a doliului intr-una a elegantei. Negrul e o culoare pentru toata lumea, care se adapteaza oricarui stil si oricarei varste. Sunt importante atat materialul hainelor, cat si coafura, machiajul si accesoriile pe care alegi sa le porti. Pentru ca negrul le scoate in evidenta.

Croiala

Foarte importanta in moda, croiala unei haine devine si mai importanta, atunci cand vorbim de negru. Orice haina neagra prost croita te poate face sa arati ca o vrajitoare. 

Materialul

Nu purtati  bumbac gros si dantela in aceeasi tinuta. In schimb, puteti combina dantela cu pielea. Pentru tinutele obisnuite alegeti bumbacul, iar pentru seara puteti alege organza sau satin.

Parul

Parul pieptanat atent, bentitele simple, cararea corect aleasa, agrafele sofisticate si cocurile lucrate vor face intotdeauna casa buna cu negrul hainelor.

Accesorii

Pentru zi, poate fi suficienta o esarfa, iar pentru seara  un colier.

Machiaj

Negrul inaspreste trasaturile asa ca trebuie sa puneti accent pe ten si pe buze. Folositi anticearcan, creion corector si pudra sau un fon de ten compact, pentru a crea efectul de piele mata, un uitati de un blush care sa  readuca pe chip culoarea. Pentru buze, alegeti un ruj intr-o nunta naturala, pentru machiajul de zi, si unul intr-o nuanta stridenta pentru seara.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Sofian Clement</cite>

    Pentru a schimba permanent viata in bine e necesar sa produci schimbarea interioara. Neajunsurile financiare sunt doar un simptom a ceea ce se produce in interior. Avem cursul de dezvoltare personala care te va ajuta sa dai un impuls carierei tale profesionale identificand obstacolele interioare. Iti place sa citesti si sa castigi din asta? Ai oportunitatea de a te alatura echipei noastre pentru a desfasura o activitate frumoasa in timpul liber din care sa obtii venituri suplimentare. Se ofera instruire GRATUITA.Imediat ce-mi vei trimite un mesaj, cu textul: VREAU SA CITESC SI SA CASTIG!, la adresa de e-mail: ofertademuncadeacasa@gmail.com, te vei putea convinge de beneficiile acestei unice oportunitati!

  • <cite itemprop="author">Alina</cite>

    Intr-adevar, negrul trebuie purtat cu mare atentie, pentru a nu cadea in extrema cealalta si a parea ca tii doliu. Din pacate, multe haine de dama nu primesc respectul cuvenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *