Search for content, post, videos

Colantii sunt un pericol pentru piele! Ce spun specialistii

Comozi si sexy, colantii sunt purtati de foarte multe femei, mai ales in sezonul rece. Din pacate, nu multe persoane sunt constiente de pericolul la care se expun.

Iata cum te pot imbolnavi colantii si la ce riscuri te supui zilnic:

Materialul sintetic din care sunt facuti colantii nu lasa pielea sa respire, motiv pentru care are de suferit. Atunci cand te hotarasti sa-ti achizitionezi o pereche de colanti trebuie sa ai mare grija la materialul din care sunt facuti.

Specialistii recomanda colantii din bumbac, deoarece acestia lasa pielea sa respire.

Colantii purtati des pot provoca foliculita, aceasta fiind cea mai des intalnita afectiune produsa din cauza pantalonilor de acest gen.

Foliculita se manifesta prin aparitia unei zone rosiatice la nivelul pielii. Zona afectata este dureroasa la atingere, iar daca nu sunt luate masuri in mod rapid, lucrurile se pot agrava si se poate ajunge la o pustula care acumuleaza infectie.

Asa cum spuneam, foliculita apare atunci cand porti colanti mulati, confectionati din materiale sintetice. Atentie, riscul de aparitie a foliculitei creste atunci cand nu iti faci dus dupa cateva ore petrecute in astfel de pantaloni mulati si sintetici.

In cazul in care sunt foarte stransi in zona abdomenului, acestia pot provoca disconfort. Din acest motiv este recomandat sa purtati pantaloni mai largi.

Asadar, in cazul in care iti place sa porti colanti, ai mare grija din ce material sunt confectionati, sa fie neaparat din bumbac. Si, de asemenea, nu este bine sa fie foarte stransi pe corp.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *