13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODATrucuri vestimentare pe care sa le folosesti pentru a parea mai inalta

Trucuri vestimentare pe care sa le folosesti pentru a parea mai inalta

Inrolare trafic.ro

Toate ne dorim sa fim cat mai inalte, cat mai suple, cu picioare lungi, par perfect, tenul impecabil, totul sa fie la locul lui, exact asa cum ne imaginam.

Din pacate acest lucru nu se poate. Exista o varietate larga de tipologii de femei incat am sta la povesti o saptamana intreaga si tot nu am dezbate tot subiectul

Daca faci parte din categoria mignionelor si iti doresti sa pari mai inalta, sau pur si simplu este de o inaltime medie si tu iti doresti mereu sa “fi la inaltime”, iata cateva trucuri vestimentare:

Spune NU pantalonilor trei-sfert. Acestia nu fac altceva decat sa iti scurteze picioarele.

Pantalonii ideali pentru tine trebuie sa fie lungi astfel incat sa iti acopere jumatate din lungimea tocului.

O singura culoare este suficient! Daca esti mica de inaltime si vrei sa pari mai inalta, evita sa te imbraci in mai multe culori in acelasi timp. O singura culoare va creea cu succes impresia unei siluete alungite.

Poarta rochii scurte! Daca ai picioare frumoase si bine lucrate, rochile scurte sunt un alt truc de care te poti cu usurinta folosii. Acestea vor da impresia unor picioare mult mai lungi.

Nu purta pantofi cu talpa plata. Stiu sunt mereu in trend, sunt foarte comozi, insa nu sunt recomandati pentru persoane scunde. Datorita formei acestora atrage atentia asupra picioarelor, care vor da impresia ca se termina brusc.

Tocurile sunt arma secreta. Poarta tocuri de 5-10 centimetri, deoarece vei parea cu siguranta mai inalta si mai supla.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: