29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIMituri despre coafarea parului! Afla adevarul

Mituri despre coafarea parului! Afla adevarul

Apectul parului este foarte important, mai ales la femei. Orice doamna care se respecta isi doreste un par cu aspect lucios si sanatos. Insa, de multe ori, se feresc sa-l ingrijeasca asa cum se cuvine din cauza unor mituri.

Parul coafat frecvent – par deteriorat?
Pentru o coafura perfecta nu este nevoie de temperaturi extreme. Nu este gresit sa-ti coafezi parul des, este mai gresit sa-l coafezi la temperaturi foarte ridicate.

Temperatura optima de coafare este de 185 de grade C, iar pentru a obtine rezultatele asteptate este recomandata mentinerea temperaturii optime constante. Mai mult decat atat, specialistii recomanda solutii pentru hidratare si protejarea termica a parului.

Un singur aparat de coafat – un singur look
Nimic mai gresit. Cu placa de par de exemplu se pot realiza mai multe coafuri. Aveti posibilitatea sa realizati bucle, onduleuri si chiar valuri, nu doar parul drept.

Parul drept este echivalentul parului plat?
Nu neaparat! Chiar daca iti doresti un par intins, poti oferi volum coafurii tale. Poti oferi volum la radacina in cazul in care, atunci cand te indrept, pozitionezi placa perpendicular pe scalp.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: