21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERMihaela Drafta, pelerin în Israel

Mihaela Drafta, pelerin în Israel

Inrolare trafic.ro

Creatoarea de modă Mihaela Drafta se află în aceste zile în Israel, unde este implicată într-un proiect foarte aproape de sufletul ei.

Designerul s-a oferit să viziteze pacienții români aflați la tratament în cadrul Centrului Medical Hadassah din Ierusalim, unul din cele mai mari spitale din întreaga lume.

Acest spital, deschis în 1961 și întins în 28 de clădiri aflate în campusul cu același nume din zona Ein Karem, oferă pacienților o gamă largă de servicii medicale, cu specializări în oncologie, transplant de măduvă osoasă, hematologie, terapie genetică, pediatrie, oftalmologie, etc în total peste 130 de departamente și clinici. Pacienți din toată lumea vin la tratament aici, inclusiv copiii sau adlulții români bolnavi de cancer sau alte boli nemiloase.

„Vreau să fac cunoscut în țara noastră faptul că există în Israel un loc minunat, un spital unde savanți și medici renumiți dețin soluții de cele mai multe ori salvatoare în cazul unor afecțiuni grave, considerate incurabile”, a declarat Mihaela Drafta. Vedeta a profitat de câteva ore libere pentru a merge la Bethlehem, orașul în care s-a născut Iisus Hristos.

„Este a doua oară când am ajuns la Biserica Nașterii Domnului dar de data asta a fost o experiență mult mai profundă datorită scopului pentru care am venit aici și a modului în care am avut acces la siturile sfinte din Palestina”, a mai arătat Mihaela.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: