15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEMetoda de a scapa de riduri prin barbierire, la femei! Descoperire incredibila

Metoda de a scapa de riduri prin barbierire, la femei! Descoperire incredibila

Inrolare trafic.ro

Potrivit cercetatorilor, se pare ca exista o noua metoda de a scapa de riduri prin barbierire, destinata femeilor. O astfel de descoperire incredibila este explicata pe selau de catre cercetatori care sustin ca stimularea faciala prin barbierire duce la disparitia ridurilor si previne imbatranirea tenului.
Asadar, cercetatorii sustin ca de fiecare data cand un barbat se barbiereste nu face decat sa isi exfolieze fata in profunzime si sa intindapielea reducand astfel efectele riduriloe.

Metoda de a scapa de riduri prin barbierire – cum functioneaza

Dr Michael Prager de la Prager Beauty Clinic din Londra sustine ca barbieritul are efect de a reduce ridurile si de a preveni imbatranirea tenului si ca poate functiona foarte bine si pentru femei, asa cum functioneaza pentru barbati.

„Barbieritul incurajeaza productia de colagen, ceea ce reduce ridurile. Mereu cand pielea este oarecum abuzata colagenul este stimulat pentru a reinnoi celulele. Astfel se poate duce la disparitia ridurilor fine si la prevenirea imbatranirii pielii„, sustine medicul mai sus mentionat.

Totodata, medicul sustine ca dacase barbieresc, femeile nu trebuie sa se teama ca le va creste par facial.

„Mitul potrivit caruia barbieritul duce la indesirea si cresterea parului este eronat. Taierea parului de pe fata deasupra radacinii nu va avea niciun fel de reactie din partea foliculului de par, care este «partea vie» a firului de par, de sub piele”, sustine medicul.

VIDEO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: