14 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIMesajul halucinant pe care Daniel Balaciu i l-a trimis Danei Roba, din...

Mesajul halucinant pe care Daniel Balaciu i l-a trimis Danei Roba, din spatele gratiilor

Inrolare trafic.ro

Dana Roba se află încă în proces de recuperare după ce partenerul ei a agresat-o brutal, aducând-o la un pas de deces. Vedeta este desfigurată și are cicatrici pe întregul corp. Se pare că Daniel Balaciu încearcă să se reconcilie cu femeia pe care a traumatizat-o.

Ce mesaje primește Dana Roba de la soțul ei?

Daniel Balaciu vrea să se împace cu Dana Roba

Dana Roba a relatat că partenerul ei încearcă să se reconcilie cu ea, transmițându-i mesaje frecvente prin intermediul membrilor săi de familie. Bărbatul se găsește în prezent în detenție și nu a avut nicio întâlnire cu soția sa de când a fost externată din spital.

Se pare că Daniel Balaciu pretinde că ar fi avut în orice moment capacitatea de a-i lua viața mamei copiilor săi, dar nu a dorit acest lucru. Dana Roba este înfuriată și revoltată de mesajele pe care fratele soțului ei i le transmite din închisoare.

„El încă are speranțe că mă împac cu el. Este nebun omul! Are o nebunie fanatică. Îi spune fratelui său că el chiar vrea să se împace cu mine. I-a spus: `Vreau să mă împac cu Dana. Eu dacă voiam să o omor, chiar o omoram, dar nu am vrut.`Asta mi-a transmis și fratele lui că nu ar fi vrut să mă omoare. Înainte cu cinci zile de bătaie s-a dus la secția de poliție și le-a spus polițiștilor să mă convingă să nu divorțez. E nebun de-a dreptul!”, spune indignată Dana Roba pentru  FANATIK.

Citeste si:  Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Dana Roba susține că soțul ei apelează la o strategie

Dana Roba relata cu puțin timp în urmă că aspiră să primească custodia integrală a fiicelor pe care le-a avut cu Daniel Balaciu, deoarece nu dorește ca ele să fie în proximitatea unui individ atât de riscant.

Vedeta consideră că propunerea de împăcare a lui Daniel este în mod ciudat și crede că acesta este un plan pentru a obține o condamnare mai blândă, precum și custodia fiicelor lor.

„Dacă este o strategie să se împace cu mine să nu piardă custodia fetițelor nu îi va merge. M-a informat avocatul că dacă ar fi să-l iert, ceea ce nu se va întâmpla, el va trebui să plătească oricum.  Părțile se pot împăca, dar agresorul plătește fapta. Eu am depus actele de divorț pentru liniștea copiilor mei. Copiii mei s-au săturat să audă cum el mă înjură și mă blesteamă”, a mai spus aceasta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: