16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEMarirea sanilor in mod natural. Cele mai bune metode

Marirea sanilor in mod natural. Cele mai bune metode

Inrolare trafic.ro

Marirea sanilor nu presupune neaparat o interventie chirurgicala, care este deopotriva intrusiva si totodata ar putea avea efecte negative asupra sanatatii. De aceea este indicat sa abordati cele mai bune metode pentru marirea sanilor in mod natural, care pe langa faptul ca sunt foarte eficiente, au si rezultate care dainuie in timp.

Marirea sanilor in mod natural: yoga

Yoga, tehnica de a incerca sa aduci armonia in interiorul corpului, imbunatateste actiunea hormonilor, dupa cum arata ultimele studii. Totodata, aceasta practica este foarte eficienta si pentru marirea tesutului muscular. Astfel, aceste doua urmari ale practicarii de yoga duc la o crestere cu aproape un numar a bustului, in aproximativ 5 luni.

Marirea sanilor in mod natural: flotari verticale

Aceste flotari verticale sunt foarte indicate pentru marirea sanilor in mod natural, Flotarile verticale se practica efectiv la perete, astfel: va sprijiniti cu mainile lipute de perete, coatele departate de corp, in pozitie usor oblica fata de peretele respectiv. Efectuati repetari a cate 10 flotari, timp de 15 minute pe zi. Aceasta tehnica va face ca tesutul muscular al zonei toracice sa se dezvolte, intreaga zona sa fie mult mai bine vascularizata si astfel sanii se vor mari.

Citeste si:  Aflarea veștii că are cancer a determinat-o să facă ceva uimitor. Iată ce a ajuns să facă această tânără în numai 13 zile

Marirea sanilor in mod natural: masajul personal

Pe langa faptul ca masajul personal al sanilor poate ajuta la depistarea ganglionilor, este foarte indicat si pentru cresterea naturala a sanilor. Prin masarea in special a bazei sanilor, tesuturile din interiorul acestora se vor vasculariza mai bine si sanii vor creste daca aceasta tehnica este folosita de cel putin 3 ori pe saptamana.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: