16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJMachiaj de primavara multicolor

Machiaj de primavara multicolor

Inrolare trafic.ro

  

        Fii curajoasa si jongleaza cu cele mai frumoase si indraznete culori ale sezonului. Adopta un machiaj chic si multicolor pentru a fi in tendinte cu cele mai „hot” idei lansate, in ultima vreme, de specialistii in make-up.

          Culorile curcubeului sunt pe val in acest an, asa ca esti libera sa le folosesti si sa le transformi in adevarate  accesorii care sa-ti puna frumusetea in valoare. Infrumuseteaza-ti privirea  folosind,  pe pleoape,  farduri in tonuri variate de verde, complementare cu pigmentul pielii tale, dar si cu orice culoare de iris.

      Nuantele deschise sunt perfecte pentru a transmite o profunda impresie de senzualitate si delcatete, in timp ce tonurilr inchise, dramatice, iti vor oferi acel look sexy si indraznet.

         Coraiul este „noul negru” in materie de tendinte de make-up. Aplicarea acestei culori pe pleoape depinde intr-o mare masura si de forma ochiului. Suntem de parere ca aceasta culoare este ideala daca vrei sa ai un machiaj admirabil, folosind doar culori pastelate.

     Tonurile mov-lavanda, sunt de-a dreptul incantatoare. Nuantele liliachii iti indulcesc trasaturile fetei, fiind potrivite oricarui tip de piele si forma a ochilor.  

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: