Search for content, post, videos

Gabriela Cristea, probleme cu sarcina! Ce i-au spus medicii: ”Ca sa evitam eventuale complicatii…”

Gabriela Cristea va deveni mama pentru a doua oara, insa fericirea ei este umbrita de problemele pe care le are cu sarcina.

Intr-un interviu, aceasta a marturisit ca va fi nevoita sa nasca mai devreme de termen, pentru a evita eventualele complicatii.

Desi momentan se simte bine, vedeta trebuie sa fie atenta in ultimul trimestru de sarcina. Medicii i-au spus deja ca va trebui sa nasca inainte de termen, pentru a evita eventualele complicatii.

„Trebuie sa nasc in martie, dar totul se va intampla cu doua saptamani mai devreme. Practic, eu nu voi naste la 40 de saptamani, asa cum se intampla in mod normal, ci la 38 de saptamani. Nu este prematur, dar asa mi-au spus medicii ca este mai bine, in cazul meu. Eu am nascut prin cazariana si prima oara si trebuie sa am distanta de doi ani intre cele doua operatii… Eu nu voi avea doi ani si, prin urmare, ca sa evitam sa apara eventuale complicatii, e bine ca nasterea sa aiba loc putin mai devreme’, a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!

„M-am trezit ca sunt gravida. Pur si simplu nu ma asteptam. M-am speriat, initail, trebuie sa recunosc, apoi m-am relaxat si am inceput sa ma bucur de ceea ce mi se intampla. Sincer, ma simt chiar mai bine decat la prima sarcina. Ar trebui sa ma odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui sa fac efort, dar mie nu-mi place sa stau degeaba’, a adaugat vedeta.

Gabriela Cristea si sotul ei, Tavi Clonda, vor deveni parinti pentru a doua oara la inceputul anului viitor. Ei mai au o fetita, Victoria, in varsta de un an si cateva luni.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *