Search for content, post, videos

Alina si Ilan Laufer, prima vacanta impreuna cu gemenii lor: ‘Am invatat multe’

Alina si Ilan Laufer, prima vacanta impreuna cu gemenii lor

Alina si Ilan Laufer s-au bucurat de o experienta inedita: prima lor vacanta impreuna cu gemenii lor. Ce a dezvaluit sotia lui Ilan pe conturile ei de pe retelele de socializare.

Anul trecut, vedeta nastea prematur. A urmat o perioada plina de emotii, iar Alina, Davina si Nathaniel au mai stat o vreme in spital.

Citeste si: Adela Popescu, momente emotionante alaturi de baietii ei! Cum au petrecut de Paste la Susani

Alina si Ilan Laufer, despre prima vacanta impreuna cu gemenii lor

Din fericire totul s-a terminat cu bine. Micutii sunt acum sanatosi si merg la cresa. Dupa atatea luni dificile, cei doi soti au decis ca a venit momentul pentru putina relaxare.

Cu toate ca nu este deloc o misiune usoara, Alina si Ilan Laufer nu s-au dat batuti. Mai mult decat atat, le-au dezvaluit urmaritorilor lor din mediul online cum au pregatit aceasta plecare, cu doi copii atat de mici.

„PRIMA VACANTA IMPREUNA! Entuziasm. Incantare. Incertitudine. Acestea au fost cateva dintre sentimentele pe care le-am simtit pentru prima noastra vacanta impreuna cu gemenii. Nu pentru ca nu ne-am fi luat o vacanta adevarata de mai bine de un an, ci pentru ca era prima data cand calatoream de la nasterea copiilor.

Am stiut de la inceput ca a avea gemeni va schimba tot ceea ce stiu si imi place despre calatorii – zboruri spontane, impachetari usoare, zile care s-ar putea schimba dintr-un capriciu. In agitatia plecarii, eu si Ilan :aufer ne-am dorit o destinatie potrivita pentru toti, o statiune cu servicii complete, unde sa fim ingrijiti – nu doar un pat confortabil, mancare excelenta si ceva rasfat, ci si un loc in care personalul sa fie bine adaptat nevoilor familiilor si bebelusilor.

Am invatat multe in aceasta prima calatorie. Nu doar despre flexibilitatea necesara atunci cand calatoresti cu doi bebelusi, ci si despre necesitatea de a parasi zona ta de confort pentru a o extinde”, a dezvaluit Alina Laufer, pe Instagram.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *