21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEMachiajul perfect pentru ochi albastri

Machiajul perfect pentru ochi albastri

Inrolare trafic.ro

Ochii sunt partea cea mai expresiva a fetei,iar machiajul potrivit este esential pentru ai scoate in evidenta.

Unul dintre lucrurile de baza este sa stii ce nuante se potrivesc ochilor tai. Nu alege o nuanta doar pentru ca este preferata ta sau pentru ca se asorteaza cu tinuta pe care o imbraci, spune expertul Lyla, Maria Vintila. 

Ai ochii albastri si nu stii ce machiaj este cel mai potrivit? Ei sunt cu atat mai spectaculosi cu cat stii cum sa-i aduci in centrul atentiei. Secretul este sa folosesti un machiaj care sa ii scoata in evidenta si sa accentueze nuanta naturala.

Printre acestea se numara sunt nuantele de bej, maro, culoarea piersicii, fumuriul, rozul si auriul. Oricare dintre aceste culori complimenteaza ochii albastri.

De asemenea, foarte potrivit pentru ochii albastri, este makeup-ul smoky eyes- un machiaj de seara extraordinar, si foarte la moda. Smoky eyes este varianta perfecta pentru machiajul de seara. Acesta poate fi efectuat cu ajutorul nuantelor inchise din orice culoare. In plus, poate fi usor adaptat pentru diverse tinute si ocazii. Este machiajul cel mai in voga si cel mai sexy considerat in aproape toate timpurile.

Eyelinerul este de asemenea un pas necesar in realizarea unui machiaj. Pentru ochii albastri iti sugerez sa folosesti un eyeliner inchis la culoare. O linie fina cu un liner va poate contura foarte reusit linia genelor, creand imagini variate: de la una cocheta, pana la un look seducator.

INTREABA EXPERTUL

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: