Search for content, post, videos

Machiajul arabesc – VIDEO

Fascinatia pentru machiajul de inspiratie arabeasca a resimtit-o fiecare femeie, indiferent de varsta, insa putine au reusit sa dea dovada de pricepere in conceperea unui astfel de look.

Make-up Geek TV a lansat pe YouTube un filmulet care arata pasii care trebuie urmati atunci cand cochetam cu machiajul arabesc.

In primul rand, trebuie sa cream o baza uniforma, folosind o crema baza de machiaj si un fond de ten adecvat culorii tenului. Ulterior, rasfirati putina pudra translucida peste fata machiata cu o pensula speciala.

Acum ca ati obtinut baza uniforma, puteti purcede la machiajul ochilor.

Inainte de a va apuca de treaba, asigurati-va ca aveti o trusa de make-up completa, caci acest tip de machiaj nu prea suporta compromisuri. O trusa completa presupune atat o varietate coloristica, de la mat, la sidefat, la stralucitor, cat si o colectie de pensule de marimi diferite.

Ulterior, incepeti machiajul prin aplicarea unui strat unifor de fard inchis la culoare, in filmuletul de mai jos fiind vorba de un negru-albastrui cu accente gri. Aplicati pe toata suprafata pleoapei. Daca aveti ochii mari puteti urca linia fardului pana la cinci-sapte milimetri distanta de sprancene, daca aveti ochii mai mici, opriti-va la pliul pleopei.

Femeile cu ochi mici trebuie sa acorde o atentie mai mare machiajului arabesc, optand mai mult pentru culori mai deschise si fara dermatograf negru in interiorul pleoapei pentru a nu micsora si mai mult ochii.

Folositi-va de o banda adeziva pentru machiaj pentru a crea unghiul potrivit.

Dupa ce ati aplicat fardul de culoare inchisa, jucati-va cu pigmentii. In acest caz, este ideal sa aveti mai multe nuante stralucitoare de farduri sub forma de pudra, care nu vor cadea sub ochi daca sunt aplicate cu pensula potrivita.

Pentru a crea senzatia de luminozitate, folositi un fard iluminator in zona de sub sprancene.

Aplicati creionul dematograf uniform, la baza intregii pleoape si in interiorul ei, alungind totodata colturile ochilor pentru a crea astfel iluzia de ochi de pisica. Fiti generoase cand aplicati mascara!

Nu va sfiiti sa folositi culori intense, caci acesta este si sensul machiajului arabesc!

VEZI SI

Machiajul pentru ochi verzi

Machiaj de vara

Machiaj pentru ochi caprui

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *