Search for content, post, videos

Machiaj perfect pentru ochii caprui. Reguli pentru un efect perfect

Cum sa alegi un machiaj pentru ochii caprui

Alegerea machiajului pentru ochi in functie de culoare acestora reprezinta un mod sigur de a-ti accentua in mod placut trasaturile ochilor. Pentru aceasta, alegerea unei anume culori este la fel de importanta ca si alegerea unei tehnici adecvate. Iar la final, rezultatul va fi unul spectaculos, machiajul reusind sa iti schimbe intreaga infatisare.

   Ce culoare de creion de ochi ti se potriveste la un machiaj pentru ochi caprui?

Nuantele calde de albastru si maro, gri albastrui, auriu, purpuriu sau violet sunt cea mai buna alegere atunci cand realizezi un machiaj pentru ochi caprui. Mai mult chiar, poti folosi combinatii de doua sau trei nuante de culoare care sa iti puna in valoare si mai bine nuanta ochilor.

Pe de alta parte, diferitele nuante metalizate si de auriu sau argintiu metalizat precum si variatele nuante de roz  aduc un plus de atractivitate ochilor tai caprui.

Si pentru ca vorbim de nuante, este bine sa stii ca cele mai deschise vor da ochilor tai un aspect natural iar cele mai inchise vor da ochilor un look dramatic. Insa pana la urma doar prin experimentare vei gasi formula perfecta.

         Cum sa iti alegi tusul de ochi potrivit la un machiaj pentru ochi caprui?

Incearca pentru un efect special sa iti evidentiezi  ochii cu un roz pal.

          Pentru un look mai dramatic poti combina un machiaj usor al ochilor  combinat cu un contur ceva mai accentuat – spre exemplu poti incerca un contur albastru inchis cu un fard de pleoape intr-o nuanta usoara de mov.

          Sfaturi in folosirea tusului de ochi la un machiaj pentru ochi caprui

          In primul rand trebuie sa stii ca scopul machierii ochilor este acela de a accentua culoarea lor naturala. De aceea, pentru un machiaj reusit este indicat sa stii din start  ce stil vrei sa adopti: natural, clasic sau dramatic?  Iata in cele ce urmeaza cateva sfaturi ce te vor ajuta sa iei decizia corecta mult mai usor.

In alta ordine de idei, o prima regula ce trebuie sa o cunosti este ca nuantele deschise accentueaza, scot in evidenta si creeaza aparenta unor ochi mari, in timp ce nuantele inchise realizeaza contrariul conturand  ochii si dand o senzatie de micsorare a acestora. Cunoscand acest fapt, te poti juca cu nuantele deschise si inchise, combinand un tus de ochi intr-o nunata inchisa, cu un fard de pleoape si o mascara deschise la culoare.

Citeste si: Top erori in machiaj

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *