Search for content, post, videos

Greseli de machiaj care sperie barbatii

Multe femei nu realizeaza ca fac mute greseli de machiaj care sperie barbatii! Aceste greseli de machiaj, dupa cum anunta make-up artistii, tin mai mult de simtul estetic al fiecarei femei, insa patru dintre erorile care sunt facute in timpul machiajului ii tin departe pe barbati.

Greseli de machiaj care sperie barbatii – Fondul de ten ales gresit

Fondul de ten care este foarte diferit ca nuanta de culoarea pielii scoate in evidenta trasaturi mult prea puternice, ceea ce va duce la un aspect exagerat. Totodata, barbatii urasc sa vada o femeie care are chipul „chituit” cu fond de ten, avand in vedere ca acest lucru este tradus de ei prin „e prea ridata ca sa isi tina fata naturala”. Asadar, alege un fond de ten cu culoarea pielii tale si aplica-l intr-un strat subtire.

Greseli de machiaj care sperie barbatii – fardul din obraji

Daca aplici prea mult fard de culoare rosie in special in obraji, vei da impresia ca te pregatesti de un bal mascat. Adica vei da impresia ca vrei neaparat sa ascunzi unele imperfectiuni ale fetei si ca te straduiesti prea mult sa faci acest lucru. Barbatii nu prea suporta „femeile – clovn” care apeleaza la un astfel de machiaj.

Greseli de machiaj care sperie barbatii – fondul de ten aplicat pe pielea uscata

Chiar daca fondul de ten este cremos de la sine, daca nu aplici pe fata o crema hidratanta inainte de a te da cu fond de ten, in cateva ore de la aplicarea lui fata ta va parea livida si lipsita de viata. In mod evident, un astfel de aspect ii va speria pe barbati. Asadar, inainte de a aplica fondul de ten, asigura-te ca ai tenul hidratat bine! Efectul obtinut va fi de milioane si vei radia in fata oricarui barbat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *