26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJCele mai bune sfaturi pentru un machiaj perfect pentru ochii mari

Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj perfect pentru ochii mari

Machiajul este foarte important, atat ziua cat si seara, adaptat in functie de felul evenimentului la care participam, muncii prestate sau vestimentatiei, culorii tenului, formei buzelor si a ochilor. Daca buzele si fata in general sunt usor de machiat atat nude cat si mai complex, ochii devin o problema atunci cand sunt prea mari sau, cel putin asa ni se par noua ca ar fi, si vrem sa le dam un aspect mai echilibrat in raport cu fata, buzele si coafura. Nu e foarte greu sa-ti machiezi ochii astfel incat sa para mai mici decat sunt. Ai nevoie doar de cateva cunostinte elementare de tehnica de machiaj, pe care le vei dobandi extrem de rapid citind mai departe aceste sfaturi extrem de utile pe care Lyla.ro ti le ofera.

 

 

 

Cum sa iti faci ochii sa para mai mici decat sunt:

 

1.Aplica fard de ochi inchis la culoare pe intreaga pleoapa.

 

Fardul mai inchis te va ajuta sa pui oarecum in umbra ochii, care vor parea mai mici decat sunt ei in realitate. Esential este insa sa aplici fardul pe intreaga pleoapa pentru a obtine acest efect pe care ti-l doreai. Daca nu te simti insa confortabil cu un astfel de machiaj, poti incerca cateva din trucurile cu creionul dermatograf pe care ti le oferim mai jos.

 

2.Foloseste dermatograful pentru a trasa o linie pe pleoapele superioara si inferioara.

 

 

 

– Aplica nunante mai inchise de fard pe latura exterioara a ochiului.

 

– Evita nuantele deschise care vor face ochii mari sa para si mai mari.

 

Trucuri cu creionul dermatograf

 

– Folosind un dermatograf inchis la culoare contureaza-ti pleoapele.

 

– Aplica linii groase, care creeaza iluzia unui ochi mai mic.

 

Ei bine, acum la final, dupa ce ai incercat deja toate aceste trucuri, suntem siguri ca ai obtinut si efectul dorit. Ochii mai mari nu sunt o problema majora dar, in functie de situatie, poate iti doresti sa le dai un aspect diferit. Succes!

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: