21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJMachiajul perfect pentru ochi negri. Cum se realizeaza. Cele mai bune sfaturi

Machiajul perfect pentru ochi negri. Cum se realizeaza. Cele mai bune sfaturi

Inrolare trafic.ro

Acesta reprezinta unul din stilurile versatile de machiaj ce poate fi purtat atat ziua cat si noaptea indiferent ca este vorba de o zi obisnuita de munca sau de o seara petrecuta in anturajul vreunui eveniment monden.

Pentru mai multe detalii citeste articolul de mai jos.

Instructiuni

1. Aplica o crema emolienta pe intreaga fata, inclusiv in delicata zona a ochilor si las-o sa se usuce si sa intre in piele. In continuare aplica fondul de ten pe care il folosesti in mod normal. Ai grija sa aplici fondul inclusiv in zona ochilor. De remarcat insa ca, daca folosesti machiaj mineral, nu este indicat sa dai si in zona ochilor.

2. Aplica o nuanta neutra de fard de ochi peste pleoapa, esentiala in cazul acestui tip de machiaj. Si desi se poate adauga mai tarziu un strop de culoare, ideea este totusi de a scoate in evidenta machiajul ochi negri.

3. Deschide capacul tusului de ochi si curata pensula de aplicare de tusul in exces. De altfel, tusul in exces reprezinta o problema indiferent cum ai privi lucrurile pentru ca poate ingreuna aplicarea sau poate chiar sa se scurga.

4. Traseaza o linie de-a lungul genelor pleoapei superioare cu tus de ochi negru. Este indicat sa faci aceasta operatiune chiar tu deoarece te poate gadila in timpul aplicarii. Traseaza linia cu o mana sigura incepand din coltul interior al ochiului si continuand spre exterior.

Citeste si:  Tendinte in machiaj pentru vara 2011

5. Acum aplica tusul si pe linia genelor pleoapei inferioare. Incepe de la coltul exterior al ochiului, acolo unde linia trebuie sa fie mai groasa. Pe masura ce trasezi linia spre coltul interior al ochiului, ai grija ca aceasta sa devina din ce in ce mai subtire.

6. Repeta procedura si pentru celalalt ochi. Lasa tusul sa se usuce. Dupa uscare retuseaza orice scapare. Mai mult, pentru a accentua si mai mult acest machiaj, ingroasa si mai mult colturile exterioare ale celor doua linii trasate la fiecare ochi. Lasa macchiajul sa se usuce.

7. Aplica o nuanta neutra de culoare in pliurile pleoapelor. Foloseste pentru asta un fard de ochi gri sau chiar maro insa in definitiv este buna orice culoare complementara culorii ochilor tai. Pentru un efect mai interesant aplica fard de ochi gri inchis pe toata pleoapa superioara.

Rasuceste-ti genele si aplica un strat de mascara neagra.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: