24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLyla.ro si Elasti-Q te premiaza daca gatesti!

Lyla.ro si Elasti-Q te premiaza daca gatesti!

Astazi lansam un nou concurs! Partenerul nostru pentru urmatoarele 2 saptamani va fi Akacia Pharma, importator exclusiv in Romania al cremelor Elasti-Q. Poti castiga doua creme oferite de partenerul nostru daca trimiti pe adresa redactiei o reteta si fotografii din timpul gătitului acelei rețete.

Echipa Lyla va analiza fotografiile si va gati reteta care arata cel mai bine, iar, daca va fi cu adevarat buna, o va premia pe cea care a gatit aceasta reteta. Nu uitati sa trimiteti si imagini din timpul gatitului, impreuna cu datele voastre de contact.  (nr. telefon si e-mail)

Despre Elasti-Q

Formula de calitate Elvetiana cu un Complex eficient 4 in 1 impotriva striurilor asigura cea mai buna protectie a pielii impotriva striurilor si a vergeturilor.

Pielea este cu adevarat frumoasa si catifelata. Intra in piele uşor, are o formula de hranire a dermei si ajuta la hidratarea pielii si la intinerirea acesteia. Mirosul pielii este discret si plăcut, doar cu Elasti-Q.

TRIMITE RETETELE TALE PE ADRESA admin@lyla.ro, IMPREUNA CU DATELE TALE DE CONTACT (nr. telefon si e-mail) SI VEI FI CONTACTATA DACA AI CASTIGAT!Lyla.ro și Elasti-Q te premiază dacă gătești!

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: