4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECe spune lungimea degetului inelar despre libidoul barbatilor si cat sunt de...

Ce spune lungimea degetului inelar despre libidoul barbatilor si cat sunt de dotati

Cred ca toate am auzit preconceptia potrivit careia cat de mare este nasul, atat de mare este si barbatia lui si, cu siguranta, cateva dintre noi ne-am convins singure ca este doar un mit… mic.

Insa cercetatorii Universitatii americane din Florida a descoperit ca exista o  caracteristica fizica care da indicii privind sexualitatea barbatului.

Daca inelarul este mai lung decat aratatorul inseamna ca barbatul este pasional, spun oamenii de stiinta din SUA care au gasit si o explicatie medicala pentru acest fapt.

Ei sustin ca lungimea celui de-al patrulea deget de la mana este determinata de hormonii sexuali – testosteron si estrogen – in viata intrauterina, inelarul detinand receptori pentru acesti hormoni.

Cu cat fatul este expus unui nivel mai mare de testosteron (hormon sexual masculin), cu aat inelarul va fi mai lung si libidoul mai crescut, au observat specialistii in urma unui studiu efectuat pe soareci de laborator. Cei care au fost expusi unui nivel mare de estrogen (hormon feminin) in viata intrauterina au dobandit trasaturi feminine.

Asadar, atunci cand intalniti pentru prima oara un barbat care va trezeste interesul, ar fi bine sa va uitati la inelar nu numai pentru a afla daca este insurat sau nu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: