4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATELucruri care se afla MEREU pe corpul tău! Nu te-ai fi gândit...

Lucruri care se afla MEREU pe corpul tău! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Fara sa iti dai seama pe tine acum sunt milioane de bacterii. Desi sunt microscopice si nu le vezi, ele tot vor fi pe corpul tau. Vorbim de insecte, bacterii, dar si ciuperci.

In primul rand, celulele moarte apar in permanenta pe pielea ta, intrucat stratul superior al pielii tale este compus din miliarde de celule moarte! Nu te ingrijora. Asa creeaza corpul tau in permanenta straturi de celule noi si sanatoase, care-ti permit sa transpiri si sa nu te infectezi.

Buricul tau este predispus sa fie gazda unei multitudini de bacterii. Aproape 2000 de organisme microscopice se afla in ombilicul tau, conform cercetarilor care afirma ca unele dintre ele sunt chiar exotice, intrucat ei intampina dificultati in a le identifica provenienta.

Insectele care se hranesc cu piele sunt parte din viata fiecareia dintre noi. Suna ciudat, nu? Acarienii traiesc hranindu-se cu celule moarte pe care tu le lasi prin casa. Praful din casa este o buna parte format din piele moarta.

Ciuperca piciorului este de asemenea un semnal al prezentei de corpuri straine. Daca ai unghiile galbene si subtiri, atunci sa stii ca ai contractat o astfel de infectie. Nu-ti fa griji prea mari, intrucat exista tratament pentru asa ceva.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: