27 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICILucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa cand ai copil

Lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa cand ai copil

Esti mamica de putin timp si inca te mai lovesti de lucruri pe care nu le stii, sau iti dai seama ca ti-ar fi fost de mare ajutor daca ai fi avut in casa un anumit obiect? Iata o lista de obiecte care nu ar trebui sa lipseasca din casa unei proaspete mamici.

1. Termometrul – un obiect care trebuie pus in capul listei. Este important sa verifici constant temperatura celui mic, dar si temperatura din camera. Asa ca, trebuie sa te asiguri ca ai ambele tipuri de termometre.

2. Gheata in congelator – atunci cand micutul tau se loveste, gheata este un real ajutor. Ai grija sa ai permanent gheata in congelator.

3. Medicamente – este clar ca acestea nu trebuie sa lipseasca din casa ta. In cazul in care cel mic are febra sau alte probleme medicale, este important sa aplici la timp un medicament. Uneori ii poate salva viata.

4. Aparat de aerosoli – pentru mamici este sfant un astfel de aparat. Atunci cand micutul este racit, acest aparat face minuni.

5. Aspirator de nas – Este bine sa fie invatat de mic cu acest aparat. Un nas curat iti usureaza existenta, mai ales atunci cand este bebelus si nu stie sa-ti spune ce il deranjeaza mai exact.

Citeste si:  Pozitia in care dormi iti poate afecta bebelusul din burtica

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: