Laura Cosoi este una dintre cele mai indragite vedete de la noi si este recunoscuta pentru pasiunea pentru gatit, la care nu renunta nici acum cand a devenit mama.
Laura Cosoi a dezvaluit pe blogul personal ca a fost vizitata de mama zilele trecute, asa ca a preparat creveti in unt cu ghimbir, motiv pentru care acum le-a dezvaluit cititorilor ei reteta.
”Zilele trecute ne-a vizitat mami si am vrut sa prepar ceva bun pentru cina. Mamei ii plac mult fructele de mare, asa ca ne-am aprovizionat cu creveti. Am vrut sa prepar o reteta simpla, dar care are un gust desavarsit. Nu spun eu asta, ci prietenii care au testat creveti in unt cu ghimbir si coriandru”, a scris ea pe blogul personal.
Ingrediente necesare pentru creveti in unt cu ghimbir si coriandru:
– creveti cruzi ori prefierti (5-6 bucati de persoana)
– o legatura de coriandru
– doua linguri de unt
– patru linguri de ghimbir ras
– sare si piper
– doua lamai
– doua fire de lemongrass
– doi catei de usturoi
Mod de preparare:
Se fierb crevetii, iar intre timp se pune intr-o tigaie untul la incins. Adauga usturoiul taiat in doua, lemongrass-ul maruntit, ghimbirul, sre si piper.
Adauga apoi crevetii si peste ei toarna o jumatate de pahar cu apa. Lasa trei minute, dupa care adauga coriandrul maruntit si stoarce o lamaie. Mai asteapta cateva minute si gata, crevetii s-au facut.
Pofta buna.