23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIIulia Vântur din nou pe val la Bollywood! Cu ce compozitor lucrează?

Iulia Vântur din nou pe val la Bollywood! Cu ce compozitor lucrează?

Inrolare trafic.ro

Românca noastră are mare succes la Bollywood, în India, unde a fost invitată la un alt eveniment de mare amploare. Iulia Vântur a performat la IIFA Awards – (Internațional Indian Film Academy), echivalentul Oscarului de la Hollywood, unde a fost premiată.

iulia vantur cu costi ionita
iulia vantur cu costi ionita

Fosta știristă și prezentatoare a unor emisiuni de succes precum „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”, a devenit o actriță și o cântăreață de succes in India, la Bollwood. Vântur a devenit iubita și protejata lui Salman Khan, idolul a milioane de oameni iubitori de film. Recent, Iulia, a demonstrat, din nou, cât e de iubită în India, fiind invitată la cea de-a 23-a ediție a premiilor IIFA Awards (International Indian Film Academy), echivalentul Oscarului de la Hollywood, unde a fost premiată.

iulia-vantur-danseaza-ca-la-bollywood-vineri-de-la-16-00-la-ldquo-idoli-la-maruta-rdquo_size23
iulia-vantur-danseaza-ca-la-bollywood-vineri-de-la-16-00-la-ldquo-idoli-la-maruta-rdquo_size23

Evenimentul a avut loc pe 26 și 27 mai in Insulele Yas din Abu Dhabi iar vedeta a cântat câteva dintre piesele ei „Yai re”, „Seeti maar”, „Raat baki” sau „Baby ki bass”. A avut, la final, și un duet cu Sukhbir. A fost un show foarte dinamic, cu multă energie.

După ce a fost în țară și a colaborat cu Costi Ioniță (45 de ani), căci s-au filmat împreună în studioul de înregistrări al acestuia, cei doi s-au văzut și în India. Au mers împreună la acest eveniment, iar Costi a avut ocazia să-l cunoască pe celebrul iubit al Iuliei Vântur, pe Salman Khan.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: