16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIIubire sau rasfat? 5 semne ca ai un copil razgaiat

Iubire sau rasfat? 5 semne ca ai un copil razgaiat

Inrolare trafic.ro
I-ai oferit copilului tot ce si-a dorit, motivand ca ai facut-o din dragostea neconditionata pe care i-o porti, dar ai ajuns intr-un stadiu in care nu reusesti sa te mai intelegi cu el? Sunt accesele de furie pe care le are doar o parte din dezvoltarea lui normala ori sunt un semn de rasfat? Iata cateva moduri prin care-ti dai seama daca ai un copil razgaiat sau nu!


1. Are crize de isterie frecvente

Accesele de furie sunt frecvente la varsta prescolara si fac parte din dezvoltarea fireasca a micutului, insa daca a depasit demult aceasta etapa a copilariei si inca se mai tavaleste pe jos in speranta ca obtine de la tine jucaria dorita, este posibil sa-l fi rasfatat prea mult cand era mic.

2. Nu te ajuta in treburile casniceCopilul tau a ajuns la varsta la care este capabil sa-si faca singur patul ori sa spele vasele, dar l-ai protejat atat de mult cand era mai mic, incat acum nici nu vrea sa auda de aceste treburi. Daca aceste obiceiuri nu sunt deprinse in comportamentul lui de mic, cu greu vor fi invatate la varste mai mari. Este posibil sa il fi protejat un pic prea mult atunci cand era mic, cand nu l-ai lasat sa faca mai nimic. Se numeste rasfat!

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: