25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERInvata sa-ti speli geaca de iarna, la masina de spalat, fara sa...

Invata sa-ti speli geaca de iarna, la masina de spalat, fara sa o strici

Geaca de iarna este mai dificil de curatat decat pare si pentru a o face sa reziste cat mai mult timp trebuie sa ai grija de ea.

Invata sa-ti speli geaca de iarna acasa, economisind bani si timp. Iata cele mai cunoscute si usoare metode.

– Inchide fermoarele si nasturii inainte de a baga geaca in cuva masinii de spalat. In cazul in care haina ta are atasate accesorii sau blanita, este indicat sa le indepartezi pe toate. Cel mai bine ar fi sa bagi geaca la spalat pe dos.

– Este recomandat sa bagi geaca la spalat fara alte haine.

– Foloseste un detergent lichid, cel praf face anumite suprafete sa se lipeasca si nici nu se clateste foarte bine, mai ales puful din umplutura. Nu este indicat sa folosesti balsam de rufe, acesta lasa pete.

– Foloseste un program simplu de spalare, la cea mai mica temperatura, chiar rece daca ai aceasta posiblilitate. Este indicat sa o clatesti de 3-4 ori.

– Este important sa nu lasi captuseala sa se stranga. Pentru a evita acest lucru, pune in masina de spalat careva mingii de spalat sau de tenis.

– Uscarea gecii este foarte importanta. Atunci cand este scoasa de la spalat, se intoarce pe fata, se desfact toti nasturii si toate fermoarele si se lasa sa se usuce pe cale naturala, pe un umeras, de preferat afara sau pe balcon. Nu este indicat sa o puneti langa o sursa de caldura.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: