3 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERInna, marturisiri neasteptate despre cel mai greu moment: ”Este foarte dificil sa...

Inna, marturisiri neasteptate despre cel mai greu moment: ”Este foarte dificil sa renunt…”

Inna se mandreste cu o cariera de invidiat si, mai mult de atat, este mandra si de povestea de iubire pe care o traieste de ceva timp si a marturisit, in cadrul unui interviu, ca este tare fericita.

Intrebata cum reuseste sa aiba un iubit la distanta, Inna a marturisit franc: ”Ne este bine asa cum suntem si ne bucuram de fiecare moment petrecut impreuna.”, a spus ea.

De asemenea, ea a vorbit si despre provocarile de a calatori atat de mult si a marturisit ca s-a obisnuit, intrucat este ajutata de echipa ei: ”Deja m-am obisnuit asa, sa fiu dimineata intr-o tara si deja seara in alta (rade) si sa calatoresc in fiecare saptamana in alta parte. Face parte din viata mea, din ceea ce sunt. Casa mea este aici, in Romania, in Bucuresti, unde sunt parintii mei, bunica mea si Bobo, catelul meu. Ma ajuta echipa mea de la Global Records sa imi stabilesc programul, sa gasesc ragaz si pentru cateva zile libere dupa multe calatorii si o perioada mai incarcata.”, a povestit ea in cadrul unui interviu pentru VIVA!

Printre altele, Inna si-a amintit si de cel mai greu moment pe care l-a trait la ”Vocea Romaniei Junior”: ”De fiecare data imi este extrem de greu sa renunt la copiii din echipa mea si sa le explic decizia mea. La fel de dificil este nici sa nu ma intorc la auditiile pe nevazute si apoi sa ii vad pe cei mici tristi din cauza ca niciun scaun nu s-a intors. Mi-a fost foarte greu si in primul sezon, si in cel de-al doilea.”, a spus ea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: