21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIInfectiile respiratorii la copii – metode de tratament

Infectiile respiratorii la copii – metode de tratament

Inrolare trafic.ro

Infectiile respiratorii la copii sunt destul de frecvente mai ales in randul celor mici, fiind generate de foarte multe cauze.

Odata inscrisi in colectivitate copiii intra in contact cu numerosi agenti bacterieni, lucru ce le poate dauna sanatatii. Infectiile respiratorii devin in acest fel destul de frecvente, alterand starea de rau a copilului.

Cu toate ca se considera faptul ca infectiile respiratorii trec intr-o perioada de circa sapte zile cu sau fara tratament de specialitate, in realitate durata acestora poate fi mai mare, mai ales atunci cand copiii sunt mai mici, depasind astfel 10 zile. Cu timpul, pe masura ce copilul va creste, organismul sau va deveni imun la o serie de bacterii ori agenti infectiosi, racind mai greu, astfel de imbolnaviri repetandu-se la intervale din ce in ce mai mari.

In tara noastra, infectiile respiratorii la copii se trateaza de cele mai multe ori cu antibiotice. Nimic mai gresit! Excesul de antibiotice dauneaza sanatatii copilului, micsorandu-i imunitatea, predispunandu-l in acest fel la alte afectiuni mult mai serioase

CONTINUAREA PE BEBELU.RO
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: