21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERIncredibil ce poti face cu pliculetele de ceai!

Incredibil ce poti face cu pliculetele de ceai!

Inrolare trafic.ro

Nu mai arunca plicutele de ceai la gunoi pentru ca acestea iti pot fi de mare ajutor, atunci cand vine vorba de cateva tratamente primare.

Noi iti vom arata in articolul de mai jos cum poti folosi plicutele in interesul tau, inainte de a te debarasa de ele.

Un pliculet de ceai negru te poate scapa de vanatai, daca il aplici pe locul vanataii dupa ce l-ai inmuiat in apa. Cinci minute sunt suficiente, iar elementele benefice din ceaiul negru vor ajuta la contractarea vaselor de sange, astfel incat umflaturile se vor atenua foarte mult.

Polifenolii si acidul tanic din ceaiul negru te vor ajuta sa mai scapi si de arsuri, daca le inmoi in apa rece si apoi le aplici pe ranile provocate de expunerea prelungita la soare.

Un alt beneficiu interesant si de foarte mare ajutor este faptul ca gingiile inflamate sau sangerand pot fi tratate cu ajutorul unui pliculet umezit de ceai negru aplicat exact pe zona afectata. Efectul astringent ale taninului va opri durerea si va ajuta la inceterea sangerarilor gingiei.

Daca aveti probleme cu buzele si vi se usuca foarte des sau sunt crapate, atunci polifenolii antioxidanti in compozitia ceaiului negra va va ajuta la repararea celulara si va stimula reinnoirea unui nou strat de piele.

Citeste si:  Ceaiuri benefice pentru detoxifierea ficatului

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: