22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEINCREDIBIL! Aşa slăbeşti când lucrezi la birou! Metoda a mers pentru Hemingway!

INCREDIBIL! Aşa slăbeşti când lucrezi la birou! Metoda a mers pentru Hemingway!

O metodă pentru slăbit cel puţin bizară a este consiliată de un o de ştiinţă din SUA care se adresează în special persoanelor care efectuează muncă de birou.

Numele lui este John Buckley, de la Universitatea din Chester şi susţine că putem slăbi dacă renunţăm la scaune şi ne facem treaba din picioare.

John Buckley este de părere că 3 ore de stat în picioare pe zi ard 3, 6 kilograme anual. Pentru a exemplifica afirmaţiile sale, Buckley foloseşte un birou înalt datat în anii 1940. „Nu este nevoie să ne aşezăm atât de mult”, spune John Buckley, mai ales acum când s-a terminat vacanţa de iarnă şi este nevoie de mişcare.

Există multe birouri pentru calculatoare care au fost adaptate pentru persoane care vor să le folosească în picioare. Şi birourile vechi pot fi folosite în acelaşi scop.

Ernest Hemingway a făcut celebră poziţia scrisului din picioare, sciitorul fiind cunoscut pentru atitudinea fizică pe care o avea atunci când scria. „Îmi place să scriu stând în picioare”, scria Hemingway într-o scrisoare în 1950.
Americanul susţine că dacă muncim în acest fel se îmbunătăţeşte circulaţia şi scade riscul apariţiei obezităţii. Prin 3 ore de stat în picioare se ard 144 de calorii. „Oamenii stau aşezaţi la locul de muncă, în maşină şi apoi în faţa televizorului. Nu este firesc. Oamenii sunt concepuţi să stea în picioare şi să fie în mişcare”, a spus el.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: