2 iunie , 2023
AcasăMODAÎn interiorul show-ului Chanel Cruise 2023-2024 de la Los Angeles

În interiorul show-ului Chanel Cruise 2023-2024 de la Los Angeles

chilipirul-zilei.ro/

Chanel a intrat în sala de sport, pe plajă și pe covorul roșu

Brandul și-a organizat show-ul epic Resort 2024 la studiourile Paramount din Los Angeles.

Echipa de la Chanel a fost ocupată, ca să spunem așa. Între punerea în scenă a noii expoziții de modă a Institutului de Costume Metropolitan, care îl onorează pe Karl Lagerfeld, directorul de creație de lungă durată, îmbrăcând o grămadă de vedete, inclusiv ambasadorii casei Penélope Cruz și Jennie de la Blackpink pentru Gala Metropolitan, și deschiderea unui magazin nou-nouț de 30.000 de metri pătrați în Beverly Hills, marca franceză prin excelență a trăit visul american în această lună. Pentru spectacolul lor, au rămas pe coasta de vest pentru a prezenta o colecție Veneția-întâlnire cu malul stâng, care s-a bazat mai puțin pe estetica stereotipică „hollywoodiană” și mai mult pe distracția cu majuscule.

Invitații, printre care Marion Cotillard, Kristen Stewart și Margaret Qualley, au fost tratați la o punere în scenă de proporții epice la studiourile Paramount, una care a dat un ușor semn cu privire la înclinația lui Lagerfeld pentru decoruri dramatice și cuprinzătoare, da, în Los Angeles, dar și în Cuba, China și, desigur, la Grand Palais. Un teren tipic pentru un platou de filmare a fost transformat într-un patinoar uriaș, plin de dublu C și un panou de marcaj care avea o listă continuă a modelelor, anunțându-le aproape ca pe niște jucători de pe o linie de start.

vittoria ceretti chanel show
©CHANEL
chanel croazieră 2024 show los angeles
©CHANEL

De când a preluat frâiele creative în 2019, Virginie Viard a îndulcit femeia Chanel și a îmbrățișat feminitatea. Ea a ridicat miza pentru acest spectacol, poate inspirându-se din flerul dramatic al lui Karl, dar cu siguranță luând indicații de la energia relaxată și suprasaturată a LA în anii 70 și 80. Părul a fost aranjat în proporții epice, amintind de spectacolele iconice Chanel din anii ’90, iar machiajul a fost sărutat de soare și minimalist, ca o starletă de la Hollywood care are nevoie doar de un pic de fard de obraz și de cremă de protecție solară.

chanel croazieră 2024 show los angeles
©CHANEL
anok yai chanel cruise 2024
©CHANEL

Spectacolul a început cu nici un costum de tweed la vedere, ci mai degrabă cu costume de baie mulate pe piele, foarte sexy, stilizate la maxim cu bijuterii, jambiere și adidași, care se înclină fără scuze în nebunia Jazzercise. Imprimeuri strălucitoare de neon, culori metalice ombré și pasteluri au apărut pe tweed-uri cu detalii bogate, body-uri din lurex și pantaloni scurți casual, potriviți pentru o zi de plajă leneșă. Mătăsuri vaporoase în culori solide au fost suprapuse sub fuste mini, iar treningurile strălucitoare arătau ca ceva ce personajul lui Jamie Lee Curtis din Perfect ar fi purtat după ce a predat aerobic. Încălțămintea includea chiar și sandale cu tocuri bloc, cu tocuri luminoase, asigurându-se că fiecare fată avea un reflector personal. Toate fetele din Los Angeles pe care le cunoaștem și le iubim, de la patinatoarea din Santa Monica până la prințesa din Rodeo Drive, a fost prezentă, Viard aruncându-și plasa de pe PCH până pe Sunset Boulevard.

croazieră chanel 2024
©CHANEL
chanel croazieră 2024
©CHANEL

Se simțea ca și cum Viard își lăsa părul în jos pentru prima dată, stivuind brățări strălucitoare și o mulțime de genți, iar odată cu ele, o atitudine cu totul nouă a intrat în cameră. Auriul și negrul tipic hollywoodian nu și-au făcut loc în colecție până la sfârșit, cu un final mai matur de rochii de tip wrap și salopete din tweed brodate care nu au sacrificat nici farmecul, nici tabăra. Nu putem să nu ne întrebăm ce paleta de roz sacadat și auriu ar putea purta Margot Robbie pentru viitorul ei turneu de presă Barbie. Are o garderobă din care să aleagă.

Captură de Kevin LeBlancAutor: Kevin LeBlanc
Sursa: elle.com
Kevin LeBlanc este asociat de modă la revista ELLE. El se ocupă de știrile din domeniul modei, de tendințe și de tot ceea ce are legătură cu Robyn Rihanna Fenty.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.