5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERIMAGINI halucinante cu FOSTUL iubit al lui Edith. Cum arata barbatul pentru...

IMAGINI halucinante cu FOSTUL iubit al lui Edith. Cum arata barbatul pentru care se tavalea pe jos in fata masinii

Edith, concurenta in sezonul cu numarul 6 in cadrul emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, a facut o serie de marturisiri cutremuratoare.

Concurenta a povestit detalii din fosta relatie, una destul de controversata. Se pare ca, aceasta a trait o frumoasa poveste de dragoste cu un artist, insa a avut si foarte mult de suferit in urma acestei relatii care a durat cativa ani, dupa cum a povestit chiar ea.

„Nu-l va mai iubi nimeni pe fostul meu iubit asa cum eu l-am iubit! Cand l-am dat afara din casa, tot eu am fugit dupa el, desculta si in pijamale. Ma tavaleam pe jos la propriu”, sunt declaratiile halucinante facute de Edith, concurenta MPFM.

In urma dezvaluitilor facute de concurenta, fanii emisiunii au „sapat” adanc si au descoperit o serie de imagini cu presupusul fost iubit.

„Acesta e fostul iubit a lui Edith. Pentru el se tavalea, in pijamale, in fata masinii„, a scris telespectatoarea care a descoperit fotografiile.

lautar

„Fostul lui Edith despre care ea spunea ca e lautar-violonist, are chelie si burta. Dupa el plangea pe strada in pijamale”, a mai spus un alt telespectator, care a atasat cateva poze cu acelasi barbat.

ehith2

Numai Edith poate confirma daca este sau nu fostul ei iubit.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: