22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEIata ce alimente previn raspandirea cancerului la san

Iata ce alimente previn raspandirea cancerului la san

Inrolare trafic.ro

Medicii sustin ca aparitia cancerului la san este determinata deopotriva de genetica, ce detine un rol majoritar, impreuna cu stilul de viata si totodata regimul alimentar.

 

Asadar, se pare ca exista o serie de alimente care ar putea preveni raspandirea cancerului la san, dupa ce a fost identificat si diagnosticat.

 

Ce alimente previn raspandirea cancerului la san: alimentele care previn raspandirea cancerului la san sunt afinele, vinul rosu, sucul de rodie, anghinarele si algele. Medicii sustin ca fiecare dintre aceste alimente are anumite prorpietati de inhibare a dezvoltarii tumorilor.

 

Ce alimente previn raspandirea cancerului la san – cum actioneaza

 

Afinele: contin fitochimicalele care ingreuneaza raspandirea cancerului la san daca e diagnosticat timpuri.

 

Vinul rosu: resveratrolul din vinul rosu face ca celulele canceroase sa fie mai sensibile la radioterapie si tratamentul sa aiba sanse mai mari de succes.

 

Sucul de rodie: Cercetatorii israelieni sustin ca sucul de rodie distruge o mare parte din celulele canceroase la san si le apara pe cele sanatoase.

 

Anghinare: Extractul de frunze de anghinare distruge o parte din celulele canceroase si impiedica inmultirea lor.

 

Algele: Algele au fitoestrogeni, clorofilina si acizi grasi care pot preveni aparitia cancerului la san. Algele contin si fucoidan despre care oamenii de stiinta sustin ca induce moartea celulelor canceroase.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: